10 блюд из говядины все буде смачно






Вы годами считаете себе кулинаром-неудачником? Специально не покупаете говядину, потому что знаете – любая попытка сделать его нежным обречена на провал? Вам снятся кошмары о том, как свекровь узнает, что вместо стейков вы готовите резиновую подошву? Смотрите лучшие рецепты блюд из говядины от Игоря Мисевича, и все у вас обязательно получится!

Для просмотра онлайн кликните на видео ⤵


10 блюд из говядины. Часть 2 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 45 от 05.03.17 Подробнее


10 блюд на пикнике. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 64 от 27.05.17 Подробнее


7 место: Запеченная говядина в сметанном соусе — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 44 от 04.03.17 Подробнее


10 место: Шарики из говядины во фритюре — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 44 от 04.03.17 Подробнее


8 место: Колбаса в чашке — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 44 от 04.03.17 Подробнее


10 блюд из яиц. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 56 от 22.04.17 Подробнее


6 место: Мясной перекладинец — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 44 от 04.03.17 Подробнее


10 блюд из сыра. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 25 от 19.11.16 Подробнее


10 блюд из индейки. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 5. Выпуск 31 от 16.12.17 Подробнее


10 блюд из фасоли. Часть 2 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 47 от 12.03.17 Подробнее


10 блюд из гречки. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 7 от 17.09.16 Подробнее


10 блюд из свинины. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 33 от 17.12.16 Подробнее


10 блюд из скумбрии. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 5. Выпуск 25 от 26.11.17 Подробнее


10 блюд из слив. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 9 от 24.09.16 Подробнее


10 блюд на пикнике. Часть 2 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 65 от 28.05.17 Подробнее


10 блюд из макарон. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 5. Выпуск 15 от 21.10.17 Подробнее


10 новогодних блюд. Часть 1 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 35 от 24.12.16 Подробнее


10 блюд из яиц. Часть 2 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 57 от 23.04.17 Подробнее


10 блюд из слив. Часть 2 — Все буде смачно. Сезон 4. Выпуск 10 от 25.09.16 Подробнее


Благодаря этому выпуску кулинарного проекта «Все буде смачно», вы научитесь готовить удивительно вкусные блюда из говядины. Теперь мясо будет получаться нежным и сочным, так как эксперты шоу раскроют все тонкости приготовления говядины. Итак, сегодня для вас рецепты блюд: Шарики из говядины во фритюре, Рулетики из говядины с болгарским перцем,Колбаса в чашке, Запеченная говядина в сметанном соусе, Мясной перекладинец.

Вы годами считаете себе кулинаром-неудачником? Специально не покупаете говядину, потому что знаете – любая попытка сделать его нежным обречена на провал? Вам снятся кошмары о том, как свекровь узнает, что вместо стейков вы готовите резиновую подошву? Смотрите лучшие рецепты блюд из говядины от Игоря Мисевича, и все у вас обязательно получится!

Все буде смачно. Эфир от 04.03.17 Блюда из говядины. Часть 1. Смотреть онлайн

Шарики из говядины во фритюре

говядина (лопатка) — 400 г
морковь (средняя) — 1 шт.
мука — 150 г
яйцо — 1 шт.
сметана (20%) – 40 мл
соль — 5 г
черный молотый перец — 1 г
масло — 250 мл

Приготовьте из говядины фарш, отбейте. Добавьте натертую морковь, яйцо, муку, сметану, соль и перец. Перемешайте.
Сформируйте шарики. Обкатайте в муке и обжарьте во фритюре в течение 3-4 мин. до румяной корочки.

Рулетики из говядины с болгарским перцем

говядина (лопатка) — 350 г
красный болгарский перец — 2 шт.
корень имбиря — 2 см
лимон — 1 шт.
зеленый лук — 3 стебля
подсолнечное масло — 55 мл
соль — 5 г
черный молотый перец — 1 г
для соуса:
сахар — 8 г
яблочный уксус (4-5%) – 20 мл
соевый соус — 250 мл
корень имбиря — 2 см
чеснок — 1 зубчик

Говядину нарежьте слайсами, отбейте и погрузите на 10 минут в смесь лимонного сока, натертого имбиря, соли, черного молотого перца и масла.
Красный болгарский перец нарежьте соломкой и обжарьте с маслом до полуготовности. На каждый кусок говядины выложите по 4 полоски перца, заверните в рулетик и свяжите ошпаренным кипятком зеленым луком. Обжарьте в течение 4 минут.
Для соуса — соедините соевый соус, сахар, пропущенный через пресс чеснок, яблочный уксус и натертый имбирь. Доведите до кипения и проварите 2 минуты. Слегка остудите, процедите и подавайте с рулетиками.

Колбаса в чашке

говядина (лопатка) — 500 г
молоко (2,5%) — 375 мл
яйца — 1 шт.
крахмал — 60 г
манная крупа — 25 г
чеснок — 3 зубчика
соль — 10 г
сахар — 4 г
черный молотый перец — 2 г
молотый кориандр — 1,5 г
молотый кардамон — 1 г
молотый мускатный орех — 1 г
подсолнечное масло — 20 мл

Нарежьте говядину кусочками и измельчите блендером в однородный фарш. Частями влейте молоко. Добавьте яйцо, крахмал, манную крупу, соль, сахар, черный молотый перец, молотый кориандр, кардамон, мускатный орех и чеснок. Взбейте до консистенции густой сметаны.
Выстелите на дно кастрюли полотенце, залейте водой и нагрейте до 50°C. Выложите фарш в смазанные маслом чашки (250 мл), не доходя до верха 2 см. Постучите ими об стол, чтобы вышел лишний воздух. Накройте пленкой.
Погрузите чашки в кастрюлю с нагретой водой. Доведите до кипения, накройте крышкой, варите колбасу 40 минут.

Запеченная говядина в сметанном соусе

говядина (лопатка) — 700 г
сметана (15%) – 150 мл
лук — 3 шт.
корень имбиря — 2,5 см
чеснок — 4 зубчика
подсолнечное масло — 20 мл
кардамон — 3 шт.
черный перец горошком — 4 шт.
гвоздика — 3 шт.
перец чили — 1 шт.
молотый кориандр — 2,5 г
душистый перец горошком — 3 шт.
соль — 10 г
газированная минеральная вода (щелочная) – 1,5 л

Мясо нарежьте кусками, залейте газированной минеральной водой (на 15 минут). Измельчите лук, обжарьте в масле до прозрачности. Добавьте измельченные чеснок, имбирь и перец чили. Перемешайте и жарьте еще 2 минуты.
Выложите мясо в форму и добавьте специи: кардамон, черный перец горошком, гвоздику, молотый кориандр, душистый перец горошком и соль. Перемешайте.
Сверху выложите обжаренный лук с чесноком, имбирем и перцем чили. Залейте третью смеси минеральной воды и сметаны.
Накройте фольгой и запекайте 1 час при температуре 200°C. Каждые 15 минут поливайте блюдо разведенной сметаной.

Мясной перекладинец

говядина (лопатка) — 500 г
говядина (ошеек) — 200 г
укроп — 5 веточек
петрушка — 5 веточек
зеленый лук — 3 стебля
сливочное масло — 30 г
паприка — 3,5 г
чеснок — 1 зубчик
соль — 10 г
черный молотый перец — 2 г
подсолнечное масло — 20 мл

Нарежьте мясо слайсами, отбейте, посолите и поперчите. Для начинки — смешайте измельченные укроп, петрушку и зеленый лук, пропущенный через пресс чеснок, паприку, мягкое сливочное масло и соль.
Сформируйте мясную пулю по принципу кочана капусты: переводите поочередно кусочки лопатки и ошейка, смазывая их начинкой.
Сверху смажьте маслом, заверните в фольгу и отправьте в духовку на 1 час при температуре 200°C. За 15 минут до готовности уберите фольгу.

Все Буде Смачно SD 44:40

Описание:

Вы годами считаете себе кулинаром-неудачником? Специально не покупаете говядину, потому что знаете – любая попытка сделать его нежным обречена на провал? Вам снятся кошмары о том, как свекровь узнает, что вместо стейков вы готовите резиновую подошву? Смотрите лучшие рецепты блюд из говядины от Игоря Мисевича, и все у вас обязательно получится!
↓ Больше полезного ниже! ↓
Подпишись на YouTube канал шоу Все буде смачно: https://goo.gl/27c8Cq
БЫСТРЫЕ РЕЦЕПТЫ: https://goo.gl/Zb8wD0
Сайт шоу Все буде смачно: http://smachno.stb.ua/
Сайт Телеканала СТБ: http://www.stb.ua/
Все буде смачно в Facebook: https://www.facebook.com/smachnostb
Все буде смачно в Вконтакте: https://vk.com/smachnostb
Телеканал СТБ в Facebook: http://www.facebook.com/TVchannelSTB
Телеканал СТБ в Вконтакте: http://vk.com/tv_channel_stb
Телеканал СТБ в Twitter: https://twitter.com/TVchannelSTB

Подписывайтесь на наш Telegram канал @thewikihow открыть

Поделиться с друзьями:

Добавить временную метку





  • 10 Блюд Из Говядины. Часть 1 — Все Буде Смачно. Сезон 4. Выпуск 44 От 04.03.17

    Программа Все буде смачно последний выпуск 5 марта сегодняшний эфир, рецепты приготовления блюд в домашних условиях.

    Similar Articles Added Earlier

    Шаверма одно из самых вкусных и быстрых для приготовления блюд на сегодняшний день. В ней, казалось бы, есть всё: мясо, овощи, вкусный соус и лаваш. Однако, если вы следите за фигурой, то лу

    Вы можете смотреть онлайн На 10 лет моложе (04.02.2017) сегодняшний последний выпуск в хорошем качестве бесплатно без регистрации

    Программа Андрея Караулова Момент Истины последний выпуск эфир от 12.12.2016 Пятый 5 канал Россия смотреть видео передачи.

    Программа Романа Бабаяна Право Голоса последний выпуск эфир от 12.12.2016 канал ТВЦ смотреть видео. Тема передачи: Сирия: что дальше? Гости: Багдасаров, Рыбаков, Станкевич, Фридрихсон, Аль-Хури, Гафуров и др.

    Программа Время Покажет последний выпуск эфир от 12.12.2016 Первый 1 канал смотреть видео. Тема передачи: Нужен ли судьям здравый смысл? Как России реагировать на обвинения? Что будет с Украиной?


    Все буде смачно — шоу собственной разработки телеканала СТБ, благодаря которой каждый сможет научиться готовить или усовершенствует свои кулинарные навыки.

    Смотрите сегодня:

    10 блюд из говядины. Часть 1

    10 блюд из говядины. Часть 2

    • Пользовательское соглашение
    • О проекте
    • Реклама
    • Контакты
    • RSS

    InfoKava.com - лучший новостной сайт. Использование любых материалов, размещённых на сайте, разрешается при условии обязательной ссылки InfoKava.com. Редакция портала может не разделять мнение автора и не несет ответственности за авторские материалы. За достоверность и содержание рекламы ответственность несет рекламодатель. Популярные разделы: Новости дня, Новости политики, Последние новости Украины

    Нашли ошибку? Выделите ее и нажмите Ctrl + Enter

    Просмотров: 55 052

    Iryna Andrushko

    мені треба рецепти а не пусті бесіди які крадуть мій час

    Родик Руднев

    Спасибо передаче!Избавился от насморка и восстановилось обоняние!По совету этого мужика положил на созревание говядину(1кг в вакуумной упаковке на 3дня и 2кг в сито на 10дней).Через 3дня все нормуль-хотя разницы не почувствовал!Через 9 дней с воем сбежала собака,прихватив резиновую косточку!На следующий день сбежала жена к маме,крича,что я извращенец!Я сперва не понял(насморк)!Потом когда наступило затмение на кухне(Мухи облепили москитную сетку и все окно(на улице 20 декабря и +15С),я понял что то тут не то!За пивом в холодильник и сразу потекли слезы и нос пробило!В морге(когда практику проходил) посвежее было!Мясо конечно выкинул прямо из окна!Теперь стаи собак во дворе нет(тоже с воем убежали)!Посоветуйте приготовить такое,что бы соседи тоже сбежали!

    станислав кац

    Роза мрачная баба

    kurkurTv ********

    Все будет добре самая крутая передача. Смотреть не пересмотреть

    Юлия Барвинская

    Попробовали рулетики, шарики, запеченое мясо в сметане. Рецепты простые и изумительно вкусные! Спасибо.


    В субботу, 4 марта, зрители увидели очередной выпуск кулинарного шоу Все буде смачно, который будет посвящен говядине.

    Телеведущая Роза Аль-Намри очень хочет научиться готовить и угодить своему возлюбленному, ведь тот отказывается от ее обедов! Эксперт программы Все буде смачно Игорь Мисевич постарался научить красавицу-ведущую 10 необычным, изысканным и вкусным блюдам из говядины.

    Новый выпуск шоу Все буде смачно смотрите прямо сейчас на нашем сайте TV.UA .

    Все выпуски шоу Все буде смачно можно посмотреть ЗДЕСЬ .

    Облако тегов

    Материалы по теме


    Все буде смачно: 10 лучших блюд из овсянки - часть 2 (эфир от 26.02.2017)


    Все буде смачно: 10 лучших блюд из овсянки - часть 1 (эфир от 25.02.2017)


    Все буде смачно: 10 лучших блюд из рыбы - часть 2 (эфир от 19.02.2017)


    Все буде смачно: 10 лучших блюд из рыбы - часть 1 (эфир от 18.02.2017)

    Популярное на сайте


    Наречена для тата-3: смотреть 10 выпуск онлайн (эфир от 07.08.2020)


    В каких продуктах нуждается ваша щитовидка: полный список


    Звана вечеря: смотреть 3 выпуск онлайн (эфир от 08.08.2020)


    11 августа: какой сегодня праздник, приметы, именинники и запреты

    Популярное видео


    Наречена для тата-3: смотреть 10 выпуск онлайн (эфир от 07.08.2020)


    Звана вечеря: смотреть 3 выпуск онлайн (эфир от 08.08.2020)


    Говорит Украина: Украинские родственники испанской Лопез (эфир от 07.08.2020)


    Готовим вместе: Перекусы (эфир от 09.08.2020)

    © 2020, ТОВ «ВИДАВНИЦТВО УКРАЇНСЬКИЙ МЕДІА ДІМ». Все права защищены.


    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена




    • Записи сообщества
    • Поиск

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    чорний шоколад (78%) – 270 г
    Показать полностью…
    молоко згущене – 400 г (1 банка)
    родзинки – 95 г
    волоські горіхи – 80 г
    борошно – 200 г
    вершкове масло – 120 г
    яйця – 2 шт.
    цукор – 70 г

    Збийте вершкове масло з цукром та жовтками. Додайте борошно. Замісіть тісто. Розкачайте корж, випечіть його впродовж 25 хвилин за температури 170°C, остудіть.

    Розтопіть на паровій бані шоколад, додайте до нього згущене молоко. Подрібніть горіхи та залийте окропом родзинки. Також подрібніть на крихти – спечений корж.

    Додайте до розтопленої шоколадної маси – крихти коржа, горіхи та родзинки. Перемішайте. Викладіть масу на деко, охолодіть, потім розріжте на прямокутники.


    Кaк пpиготoвить тeстo для пиццы и зaтем cаму пиццу в дoмашних уcловиях?! Пpoстой и oчень вкуcный рeцепт пиццы в дoмашних уcлoвиях


    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Торт «Три молока» + ТРАФАРЕТИ!

    молоко – 150 мл
    Показать полностью…
    згущене молоко – 400 мл
    сметана (25%) – 750 мл
    вершки (22%) – 250 г
    борошно – 250 г
    цукор – 200 г
    ванільний цукор – 3 г
    яйця – 3 шт.
    вершкове масло – 50 г
    розпушувач – 5 г
    сіль – 3 г
    цукрова пудра – 150 г
    молочний шоколад – 100 г

    Підготуйте спочатку роз’ємну форму. Дно форми вистеліть пергаментом, зімкніть борти та відріжте зайвий пергамент. Змастіть дно форми вершковим маслом та поставте її в холодильник.

    У сотейник налийте молоко і додайте вершкове масло. Прогрійте, щоб масло розтопилося. В окремій мисці збийте яйця з цукром. В іншій мисці змішайте борошно з розпушувачем та сіллю.

    Замісіть тісто: молочно-масляну суміш та борошно додавайте в яйця частинами, ретельно перемішайте.

    Налийте тісто в охолоджену форму і поставте в духовку, розігріту до 180°C градусів на 40 хвилин. Після випікання дайте бісквіту охолонути у формі.

    Приготуйте масу для просочення. З‘єднайте згущене молоко, сметану, вершки та ванільний цукор.

    Візьміть каструлю, на 5 сантиметрів більшу у діаметрі від форми бісквіта. Покладіть на дно каструлі 2 столові ложки маси для просочення.

    Перекладіть в каструлю готовий бісквіт. Проколіть його по всій поверхні дерев’яною шпажкою мінімум 10 разів. Вилийте зверху масу для просочення.

    Накрийте кришкою і залиште корж просочуватися за кімнатної температури на 3 години. Потім ще впродовж 2х годин витримайте у холодильнику.

    Приготуйте крем: збийте сметану з цукровою пудрою. Перекладіть торт з каструлі на тарілку. Змастіть сметанним кремом зверху та з боків.

    Через трафарет натріть на поверхню торта молочний шоколад. Приберіть трафарет та наріжте торт порційними шматками.

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Крупеник від Самвела Адамяна

    гречка – 300 г
    Показать полностью…
    сир (15%) – 300 г
    молоко (2,5%) – 750 мл
    яйця – 2 шт.
    вершкове масло – 60 г
    цукор – 75 г
    сіль – 3 г
    ванільний цукор – 4 г

    Відваріть гречку в молоці з цукром та сіллю впродовж 15 хвилин. Сир подрібніть у блендері. Яйця збийте з цукром, додайте ванільний цукор. Змішайте гречку, сир і збиті яйця.

    Форму застеліть пергаментом і змастіть маслом. Вилийте гречану масу, розкладіть зверху шматочки масла. Випікайте крупеник у розігрітій до 200°C духовці впродовж 30 хвилин.

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Помідорні оладки від Алли Ковальчук

    помідори – 500 г
    Показать полностью…
    петрушка – 5 гілочок
    кріп – 5 гілочок
    яйце – 1 шт.
    борошно – 250 г
    сода – 6 г
    цукор – 25 г
    сіль – 5 г
    чорний мелений перець – 2 г
    олія – 40 мл

    Помідори очистіть від шкірки та подрібніть у однорідну масу. Додайте до неї яйце, сіль, чорний мелений перець, подрібнену петрушку та кріп, а також окремо змішане із цукром борошно. Перемішайте.

    Потім присипте тісто дрібкою соди, перемішайте та залиште на 15 хвилин. Обсмажуйте оладки на розжареній пательні по дві хвилини з кожного боку.

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Сирний торт від Алли Ковальчук

    сир 15% – 800 г
    Показать полностью…
    борошно – 450 г
    яйця – 4 шт.
    цукор – 475 г
    сода – 6 г
    кукурудзяний крохмаль – 12 г
    молоко 2,5% – 1100 мл
    вершкове масло – 300 г
    ванільний цукор – 8 г
    цукрова пудра – 75 г
    лимон – 1 шт. (сік 15 мл)
    сметана 25% – 300 мл
    желатин – 15 г
    ягоди і фрукти для декору

    Перетріть сир, додайте цукор, збийте блендером. Додайте жовтки та погашену соду. Залишіть на 15 хвилин. Потім всипте борошно, вимісіть тісто.

    Розкачайте 10 коржів, випікайте їх по черзі впродовж 5-7 хвилин за температури 180°C. Готові коржі підрівняйте за допомогою круглої форми: обріжте зайве тісто.

    Приготуйте заварний крем. Змішайте білки з цукром та борошном, додайте ванільний цукор та крохмаль. Збийте. Підігрійте молоко, додайте до білків, потім додайте збите масло.

    Приготуйте сметанно-сирний крем. Перетріть сир, додайте сметану, цукор та ванільний цукор. Збийте міксером.

    Перекладіть коржі заварним та сметанно-сирним кремом, чергуючи їх. Прикрасьте верхівку ягодами та фруктами.

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Грибний рулет від Алли Ковальчук

    шампіньйони – 300 г
    Показать полностью…
    яйця – 6 шт.
    сметана – 100 г
    борошно – 240 г
    кріп – 5 гілочок
    петрушка – 5 гілочок
    куряче філе – 200 г
    цибуля – 1 шт.
    сир – 150 г
    сіль – 10 г
    перець – 5 г
    олія – 40 мл
    паприка – 1/3 ч. л.
    каррі – 1/3 ч. л.

    Обсмажте нарізані слайсами гриби до рум’яності.

    Для тіста збийте міксером на піну яйця, сіль і цукор. Додайте борошно і вимішайте тісто знизу вгору.

    Викладіть обсмажені гриби в шаховому порядку на деко, застелене пергаментом. Між грибами викладіть зелень, а зверху вилийте тісто. Поставте деко в духовку за темпераутри 180°C на 8-10 хвилин.

    Порізані кубиками гриби смажте на сухій сковороді впродовж 3 хвинин, а цибулю – на олії впродовж 5 хвилин. Додайте до цибулі нарізане кубиками куряче філе та смажте ще впродовж 5 хвилин. Посоліть, поперчіть, додайте карі, паприку, смажені гриби, сметану і тушкуйте ще 3 хвилини.

    Готовий корж скрутіть у рулет разом з пергаментом. Покладіть на шов і залиште остигати на 3 хвилини.

    Додайте до начинки тертий сир.

    Розгорніть корж, змастіть його сметаною, викладіть начинку рівним шаром і знову скрутіть рулет, знімаючи пергамент. Остуджуйте впродовж 30 хвилин.



    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Фаршировані грибні шапки від Алли Ковальчук

    шампіньйони (великі) – 10 шт.
    Показать полностью…
    вершкове масло – 100 г
    яйця – 2 шт.
    сир твердий – 40 г
    бекон – 100 г
    сметана – 1 ст. л.
    сіль – 5 г
    перець – 5 г
    часник – 1 зубчик
    олія – 20 мл

    У 10 великих грибах відокремте шапки від ніжок. З шапок видаліть перетинки, а ніжки дрібно порубайте. Ніжки та перетинки обсмажте, додайте вичавлений часник, сметану, розмішайте і тушкуйте 2 хвилини.

    Посоліть, поперчіть, перемішайте та зніміть з вогню.

    Викладіть в шапку гриба начинку, яйце, присипте тертим сиром, загорніть у слайс бекону і закріпіть зубочисткою. Випікайте шапочки на деку 20 хвилин за температури 160°C.

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Грибні котлети від Алли Ковальчук

    шампіньйони – 500 г
    Показать полностью…
    батон – 150 г
    молоко – 250 мл
    олія – 80 мл
    яйця – 2 шт.
    цибуля – 2 шт.
    сіль – 5 г
    перець – 5 г
    панірувальні сухарі – 200 г
    манка – 20 г

    Обсмажте цибулю впродовж 4 хвилин. Обсмажте впродовж 10 хвилин гриби, порізані четвертинками. Пропустіть через м’ясорубку гриби, цибулю і замочену в молоці м’якоть батона. До маси додайте яйця, манку, сіль і перець. Сформовані на дошці з панірувальними сухарями котлети смажте по 3 хвилини з кожного боку.

    «Всебудесмачно!» - Кулінарні рецепти запись закреплена

    Пиріг з грибами від Алли Ковальчук

    шампіньйони – 600 г
    Показать полностью…
    цибуля – 2 шт.
    вершкове масло – 100 г
    молоко (3,5%) – 700 мл
    яйця – 6 шт.
    борошно – 440 г
    сіль – 15 г
    цукор – 5 г
    олія – 70 мл
    вершковий сир – 200 г
    вершки (18%) – 150 мл
    солона сьомга – 300 г
    кріп – 5 гілочок
    петрушка – 5 гілочок
    перець – 10 г
    паприка – 5 г
    сушені білі гриби – 30 г
    томатна паста – 1,5 ст. л.
    свіжий шпинат – 100 г

    Приготуйте грибний соус. Обсмажте на вершковому маслі та олії впродовж 4 хвилин порізану кубиками цибулю. Смажте на олії нарізані кубиками печериці, доки не вийде волога. До цибулі додайте сіль, перець, борошно, печериці, половину подрібнених білих грибів й тушкуйте впродовж 2 хвилин, помішуючи. Влийте молоко і варіть ще 2 хвилини. Перебийте соус у блендері.
    Приготуйте кольорові млинці. Прогрійте листки шпинату у воді впродовж 3 хвилин, не доводячи до кипіння. Подрібніть їх у блендері. Розведіть томатну пасту водою. Збийте яйця, додайте молоко, олію, цукор і сіль. Збийте знову, додайте грибне та звичайне борошно й перемішайте. Розділіть тісто на 2 частини. В одну вилийте барвник зі шпинату, в іншу – з томатної пасти.
    Насмажте млинців.
    Приготуйте вершковий соус. Грійте вершковий сир разом з вершками, доки маса не стане однорідною. Змішайте вершкову масу, терті варені яйця, порізану зелень та сіль.
    Приготуйте грибну начинку. Обсмажте порізану кубиками цибулю та порізані слайсами гриби до золотистості. Додай солі, перцю та паприки.
    Сформуйте пиріг. Застеліть форму харчовою плівкою, щоб краї звисали. Викладіть на бортики порізану слайсами сьомгу. Викладіть на дно зелений млинець, змастіть його грибним соусом, потім викладіть одним шаром обсмажені гриби з цибулею. Накрийте червоним млинцем, викладіть вершковий соус і знову – зелений млинець. Так чергуйте кольорові млинці й начинки. Краї слайсів сьомги, які звисають з бортів, загніть до центру пирога. Загорніть верх пирога в харчову плівку. Поставте пиріг у холодильник на 30 хвилин.

    Читайте также: